Gastheer/ gastvrouw
(fulltime)
Ben jij toe aan een volgende stap in je culinaire reis?
We zoeken een gastheer/gastvrouw die flexibel is ingesteld, van afwisseling houdt, snel kan schakelen en het gaaf vindt om te werken op verschillende locaties. Ben jij leergierig en toe aan uitdaging en afwisseling? Dan ben jij onze man/vrouw!
Je beschikt over een goede dosis humor, energie en vindt het tof om samen met je collega’s iedere dag weer te bouwen aan een culinaire beleving. Dat betekent ook dat we goed werk van je verwachten! Heb je het woord Entertastement gezien? Juist ja, daar draait het om. Wij zorgen ervoor dat mensen herinneringen maken.
Samen met ons werk je op de meest waanzinnige locaties en tofste feestjes binnen en buiten onze provincie! Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering ben jij de spil in ons bedrijf om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen voor onze opdrachtgevers.
Wat ga je doen?
- Je maakt de leukste feesten, bijeenkomsten en events mee, terwijl je werkt!
- Tijdens onze events zorg jij er als gastheer/gastvrouw voor dat de gastvrijheid waar wij voor staan, altijd is gewaarborgd
- Je bent eerste aanspreekpunt voor de partymanager die eindverantwoordelijk is en in contact staat met de opdrachtgever. Jij geeft voor, gedurende en na het evenement leiding aan de overige collega’s
- De ene dag loop je een luxe diner als bedieningsmedewerker, de volgende dag sta je als barman of -vrouw je tapkunsten te vertonen
- Ook de op- en afbouw zijn aan jou besteed. Je werkt nauw samen met je collega's en de partymanager. Samen zorg je voor het ultieme resultaat: 100% gasttevredenheid en overtroffen verwachtingen
- Klaarzetten van benodigde materialen
- Laden -en lossen van vrachtwagens met materialen
- Plannen van dagelijkse werkzaamheden
- Creëren van nieuwe concepten
- Werken volgens HACCP norm
- Kwaliteit bewaking
- Bijdragen aan de overige voorbereiding van events
Wat krijg je?
- Vakantiedagen conform CAO
- Jaarcontract, met vooruitzicht op langer bij goed functioneren
- Uitdagende job met veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en vrijheid
- Kans om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten
- Mogelijkheden tot het volgen van trainingen / masterclasses
- Regelmatig doordeweekse werktijden tussen 09.00 en 17.00 uur
- Regelmatig een vrije weekenddag
Wat moet je kunnen?
- Het event draaiende houden samen met de party-manager
- MBO niveau 3 (of hoger) afgerond
- Zelfstandig werken, bijvoorbeeld op een event/feest
- Ervaring in catering/banqueting/hotellerie/restaurant is een pre
- Beschikken over een dosis positieve energie en de wil om het beste resultaat met je teams voor elkaar te boxen
- In het bezit zijn van SVH leermeester certificaat of de wil om deze te behalen
- Leidinggeven aan klein team
- Snel kunnen schakelen
- In bezit zijn van eigen vervoer & minimaal rijbewijs B is een must
- Stressbestendig zijn
- Geen bezwaar hebben tegen gevarieerde werktijden in de avonden en weekenden
Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je meest creatieve motivatie en cv naar info@kaneman.nl
Meer weten?
Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op: