Sous chef

(fulltime)

Ben jij toe aan een volgende stap in je culinaire reis?

We zoeken een Sous chef (m/v) die flexibel is ingesteld, van afwisseling houdt, snel kan schakelen en het gaaf vindt om te werken op verschillende locaties. Ben jij leergierig en toe aan uitdaging en afwisseling? Dan ben jij onze man/vrouw!

Je beschikt over een goede dosis humor, energie en vindt het tof om samen met je collega’s iedere dag weer te bouwen aan een culinaire beleving. Dat betekent ook dat we goed werk van je verwachten! Heb je het woord Entertastement gezien? Juist ja, daar draait het om. Wij zorgen ervoor dat mensen herinneringen maken.

Samen met ons werk je op de meest waanzinnige locaties en tofste feestjes binnen en buiten onze provincie! Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering ben jij de spil in ons bedrijf om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen voor onze opdrachtgevers.

 

Wat ga je doen?

  • Zelfstandig bereiden van gerechten
  • Je maakt de leukste feesten, bijeenkomsten en events mee, terwijl je werkt! 
  • Tijdens onze events zorg jij er als sous chef voor dat de gastvrijheid waar wij voor staan, altijd is gewaarborgd
  • De ene dag bereid je een luxe 4-gangen diner op locatie en de volgende dag sta je in een life-cooking keuken je kunsten te vertonen tussen de gasten
  • Je bent eerste aanspreekpunt voor de partymanager die eindverantwoordelijk is en in contact staat met de opdrachtgever. Jij geeft voor, gedurende en na het evenement leiding aan de overige collega’s
  • Dagelijkse verzorging van de keukens in alle opzichten
  • Plannen van dagelijkse werkzaamheden
  • Creëren van nieuwe concepten
  • Werken volgens HACCP norm
  • Kwaliteit bewaking
  • Bijdragen aan de voorbereiding van events
  • Werkzaamheden vinden ook in het zicht van en tussen gasten plaats


Wat krijg je?

  • Zeer uitstekend salaris
  • Vakantiegeld en pensioen
  • Vakantiedagen conform CAO
  • Jaarcontract, met vooruitzicht op langer bij goed functioneren
  • Uitdagende job met veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en vrijheid
  • Kans om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen / masterclasses
  • Regelmatig doordeweekse werktijden tussen 09.00 & 18.00 uur
  • Regelmatig een vrije weekenddag 
  • 4 daagse werkweek bespreekbaar

 

Wat moet je kunnen?

  • De keuken/event draaiende houden samen met de Chef
  • MBO niveau 3 (of hoger) afgerond 
  • Zelfstandig werken, bijvoorbeeld op een event/feest
  • Ervaring in catering/banqueting/hotellerie/restaurant is een pre
  • Beschikken over een dosis positieve energie en de wil om het beste resultaat met je team voor elkaar te boxen.
  • In het bezit zijn van SVH leermeester certificaat of de wil om deze te behalen
  • Leidinggeven aan klein team
  • Snel kunnen schakelen
  • In bezit zijn van eigen vervoer & minimaal rijbewijs B is een must
  • Stressbestendig zijn
  • Geen bezwaar hebben tegen gevarieerde werktijden in de avonden en weekenden. 

 

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je meest creatieve motivatie en cv naar info@kaneman.nl

Meer weten?

Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op