Ons verhaal

entertastement

Entertastement. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit woord een samenvoeging is van taste en entertainment. Smaak en vermaak; het belangrijkste op ieder feest. Want wat is een feest zonder slingers? Gewoon een feest. En daar nemen wij geen genoegen mee.

Kaneman Entertastement verzorgt feesten en events van een ander niveau. Bij ons staat de beleving, happening én creativiteit voorop. Of het gaat om een bijzonder feest, een mooie bruiloft of een intiem diner: het totaalconcept moet kloppen. Wij bedenken daarom niet alleen unieke concepten, maar brengen ze ook tot leven. Bij ons wordt er geen eten voorgeschoteld, maar zijn de culinaire gerechten net zo’n verrassing als de presentatie an sich. Wij zijn dol op opdrachtgevers die buiten de geijkte paden denken, want dat doen wij ook. Graag zelfs! Niets is ons te gek en kwaliteit is geen issue. Wij organiseren feesten van begin tot eind; van verrassende gerechtjes tot bijzondere manieren om ze te serveren, aankleding, styling en bediening. Om dat te realiseren lopen we graag net iets harder dan de rest.

Waar wij dit voor doen? Voor jou. Voor onze gasten. Want nog meer dan goed eten en een groots feest, is de herinnering die achterblijft. Mooiste momenten delen met mensen waar je om geeft; daar draait het om. Als wij daar deelgenoot van mogen zijn, zijn wij op ons best.

Meer weten?

Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op: