Prive events

Een (walking) dinner in je woonkamer, een bruiloft in je achtertuin of een barbecue met vrienden? Kaneman Entertastement organiseert jouw feestje op elke denkbare locatie. Op een braakliggend terrein of in een weiland? Geen enkel probleem! Zo hebben we ons kunstje al eens vertoond in een circustent en serveerden we heerlijke creaties tussen schilderijen in een museum. Heb je grootse, haast onmogelijke plannen? Bij ons is niets onmogelijk.

Niet alleen is het eten tot in de puntjes geregeld, ook de styling van de locatie kun je aan ons overlaten. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten met mooie herinneringen naar huis gaan. Bij ons is de beleving daarom hétgene waar de avond om draait. Wij zorgen er samen met jullie voor dat de gasten worden geëntertaind. Geniet van live cooking, waarbij de chefs de gerechten à la minute bereiden of ontvang het nagerecht op de dansvloer, zodat het feest gewoon door kan gaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het totaalplaatje klopt en krijgen jouw gasten een avond om nooit te vergeten.

Meer weten?

Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op: