Stage Zelfstandig Werkend Kok

Bedrijfsomschrijving:

Kaneman Entertastement verzorgt feesten en events van een ander kaliber. Totaalconcepten waarbij beleving, happening en creativiteit voorop staan. Wij bedenken niet alleen unieke concepten, maar brengen ze ook tot leven. Bij ons wordt er geen eten voorgeschoteld, maar zijn de culinaire gerechten net zo’n verrassing als de presentatie an sich. Wij zijn dol op opdrachtgevers die buiten de geijkte paden denken, want dat doen wij ook. Graag zelfs! Niets is ons te gek en kwaliteit is geen issue. Wij organiseren feesten van begin tot eind; van verrassende gerechtjes tot bijzondere manieren om ze te serveren, aankleding, styling en bediening. Om dat te realiseren lopen we graag net iets harder dan de rest.

 

Functieomschrijving:

Als stagiair Zelfstandig Werkend Kok werk je nauw samen met ons ervaren team van chefs om hoogwaardige gerechten te bereiden voor diverse evenementen, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot bruiloften en andere speciale gelegenheden. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen in alle aspecten van het culinaire proces, inclusief menuplanning, voorbereiding, koken en presentatie. Onder begeleiding van onze ervaren chefs zul je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en een breed scala aan gerechten leren bereiden.

Verantwoordelijkheden:

  • Assisteren bij de voorbereiding en uitvoering van diverse evenementen.
  • Bereiden van diverse gerechten volgens recepten en specificaties.
  • Zorgdragen voor een schone en hygiënische werkomgeving volgens de geldende richtlijnen.
  • Creatief meedenken over menu-ideeën en presentatie.
  • Assisteren bij het inkopen van ingrediënten en het beheren van voorraden.


Wat bieden wij?

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en leren.
  • Kans om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten.
  • Hands-on ervaring in de cateringindustrie onder begeleiding van ervaren professionals.
  • Regelmatig doordeweekse werktijden tussen 09.00 & 17.00 uur, en een vrije weekenddag.
  • Een ruime stagevergoeding.
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen ons bedrijf na succesvolle afronding van de stage.

Gewenst profiel:

  • Studerend aan een relevante koksopleiding.
  • Gedreven, proactief en teamgericht.
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
  • Bereidheid om te leren en zich verder te ontwikkelen in de cateringbranche.
  • Bereidheid om te leren en zich verder te ontwikkelen in de cateringbranche.
  • Flexibel inzetbaar, inclusief avonden en weekenden.

 

 

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je meest creatieve motivatie en cv naar info@kaneman.nl

Meer weten?

Ben je niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde beleving waar de mensen nog lange tijd over na zullen praten? Neem dan contact met ons op: